Well met! Nu startar jag min blogg!

För er som inte vet vem jag är så kan jag dra den korta versionen: Jag är en frilansande formgivare och ideell e-sportsentusiast från Värmland. Jag är projektledare för organisationen STHLM e-sport som arrangerar e-sportevent och digitala livesändningar i Stockholmsområdet. Jag har tidigare varit redaktör för två bloggar om grafisk design samt STHLM e-sports tidigare redaktionella innehåll.

Nu har jag sedan en tid tillbaka önskat mig en egen plattform där jag kan skriva av mig om diverse olika saker. Jag tänker mig att det blir lite avslappnade spel- och nördinlägg blandat med seriösare krönikor. Frekvensen blir nog sporadisk – jag tänker att kvalitet är bättre än kvantitet. Typ så.

Jag vet inte om någon vill läsa, men om ni gör det så är ni varmt välkomna. Tjo!