God morgon! Hoppas att helgen har behandlat er väl och att ni hann se några matcher från Katowice. Jag satt bänkad framför replayen av StarCraft-finalerna vid frukosten igår, och avnjöt semifinalerna i League of Legends samt finalen i Heroes of the Storm på O’Learys Gamla Stan. Härligt med e-sporthelg!

Den här veckan blickar vi fram mot internationella kvinnodagen på tisdag. Då ska jag på Women In Tech-konferensen i Stockholm, men jag tänkte även försöka posta ett litet temainlägg dagen till ära här på bloggen. Men först, veckans e-sport!

StarCraft II: Ting Open

7-13 mars

BasetradeTV och mobiloperatören Ting har gått ihop för att hålla turnering med 5000 dollar i prispotten. Det är många tunga namn med i deltagarlistan såsom IEM-finalisterna Polt och Snute, men lite extra nämnvärt är att svenske Naniwa har vaknat till liv igen och kvalat vidare från det första gruppspelet.
Mer infoStream

Dreamhack Masters Malmö European Qualifier #1

13 mars

Med bara en månad kvar till splitter nya Dreamhack Masters i Malmö är det nu dags att hålla Europakval till tävlingens startfält. Kvalen hålls online och de två bästa lagen seedas vidare till det stora eventet. Efter söndagen får vi veta vilka europeiska lag som går vidare till att möta giganter som Fnatic, Virtus.Pro och EnVyUs i Malmö Arena.

Mer infoStream