God morgon! Har ni haft en fin helg? Jag har varit på brädspelsbrunch och så har jag tränat för första gången på två månader efter en stukad fot. Och självklart har jag spelat massor av The Division. Mina första intryck av spelet kan ni höra i IGN Sveriges Podcast som släpptes i fredags!

En ny underbar vecka har börjat och med den kommer massor av e-sport. Låt oss gå igenom den!

Smash: Battle of the Five Gods

17-19 mars

E-sporten letar sig in i allt fler sammanhang och så även på kulturfestivalen SXSW. I denna stjärnspäckade invitational kommer Smash-scenens fem gudar Armada, Hungrybox, Mang0, Mew2King och PPMD samt femton hungriga utmanare slåss om en prispott på 25 000 dollar. Kan bli riktigt coolt!
Mer infoStream

Hearthstone: Winter Championship 2016

18-20 mars

Minns ni att jag var med och höll i ett Hearthstone-kval för några veckor sedan? Nu är det dags för de 8 finalisterna att göra upp om 80 000 dollar och en plats på Blizzcon. Tyvärr lyckades ingen svensk kvala in, men det kommer oavsett bli Hearthstone i världsklass och kanske ett av de sista stora eventen innan nya turneringsformatet Standard och expansionspacket Whispers of the Old Gods introduceras.
Mer infoStream

Dota 2: Dota Pit Season 4

19-20 mars

Slutspelen i Dota Pit drar igång för fjärde gången i Kroatien och efter några hårda regionala kvalserier kommer nu åtta lag göra upp om en delvis crowdfundad prispott som startar på 100 000 dollar. Svenskarna på plats är Pieliedie i Team Secret samt gänget i Complexity Gaming.
Mer infoStream