Måndag betyder e-sport. Vi skippar kallpratet idag och går rakt på sak!

StarCraft II: Gold Series International

21-26 mars

WCS-karusellen snurrar vidare och nästa stopp är Shanghai. 16 spelare gör upp om 50 000 dollare och viktiga Blizzconpoäng. Eftersom detta är en kinesisk tävling kommer vi få se de största inhemska namnen göra upp med några av västvärldens tungviktare. Extra kul är att svenska kommentatorerna Tenshi och Zeweig gör sin första officiella premier-sändning denna vecka, så missa inte det!
Mer infoStream

CS:GO: Copenhagen Games

23-26 mars

Det stundas e-sportfest i Danmark! Årliga Copenhagen Games går av stapeln denna vecka i Øksnehallen och överst på schemat står som vanligt Counter-Strike. Utöver Major-turneringen med 16 deltagande lag och 30 000 euro i prispotten går det också en mindre damturnering vid sidan av. Pang pang!
Mer infoStream