Tjo! Jag hade totalt glömt att det var måndag men nu kommer äntligen veckans e-sport. Jag har tagit det lite lugnt med skrivandet under påskledigheten och har ägnat tiden efter en tuff jobbperiod åt återhämtning, spel och umgänge. Det var välbehövt!

Hearthstone/StarCraft 2: ESPORTSM

2-3 april

Kvalen till SM i e-sport är i full gång sen flera veckor tillbaka. Denna helg är det dags för delfinaler i både Hearthstone (lördag) och StarCraft 2 (söndag). Missa inte Sveriges bästa spelare göra upp om en plats i finalen på Dreamhack Summer, och missa inte min fina sambo när han kommenterar Hearthstone-matcherna!
Mer infoStream

CSGO: MLG Columbus

29 mars-3 april

Årets första CS-major i Nordamerika bjuder in 8 legend-lag och 8 challenger-lag att göra upp om en miljon dollar. Det är ohyggligt mycket pengar. Kan vi redan nu gissa att Fnatic som vanligt tar hem förstapriset, eller kommer ett annat lag skrälla?
Mer infoStream

Heroes of the Storm: Spring Global Championship

1-3 april

Det blir massor av Hearoes of the Storm i helgen då det blir offline-mästerskap i Sydkorea. En svensk, Wubby, kommer vara på plats med Team Dignitas och tävla om en prispott på 500 000 dollar. Dessutom kommer StarCraft-legenden och fd Hearthstone-mästaren Artosis kommentera spektaklet. Detta kan bli festligt!
Mer infoStream