Halloj! Här kommer veckans!

CSGO: Dreamhack Masters Malmö

12-17 april

För första gången tågar Dreamhacks e-sportsproduktion in i Malmö! 16 lag från hela världen har tagit sig in i tävlingar via inbjudningar och kval och kommer ägna veckan åt att kämpa om en kvarts miljon dollar. Fnatic deltar för en gångs skull inte på grund av Olofmeisters tråkiga handskada, men vi har annan svensk representation på plats i form av Ninjas in Pyjamas och ombildade laget GODSENT.
Mer infoStream

LoL: EU LCS Spring Split Playoffs

17 april

Om du väljer Stockholm framför Malmö denna helg kan jag varmt rekommendera att svänga förbi STHLM e-sports evenemang på söndag. Då tittar vi på när Origen och G2 Esports gör upp i finalen i EU LCS Spring Split om stora prispengar och viktiga poäng till Worldsfinalen senare i höst.
Mer infoStream

Dota 2: StarLadder i-League Invitational

14-17 april

Om Dota 2 är din melodi finns det en turnering för dig också denna helg. StarLadder och ImbaTV har bjudit in 8 lag till Kiev för att tävla om 100 000 dollar. Heja Alliance!
Mer infoStream