E-sport denna vecka har utgått de senaste veckorna av okänd anledning, men idag är det tillbaka! Denna vecka kombinerar jag kalendariet med lite måndagsbuff, eftersom helgen kretsar kring ett speciellt event.

Austin-700x247_w700_h247

CSGO/SC2/Smash: Dreamhack Austin

6-8 maj

Dreamhack gör sitt allra första stopp på andra sidan Atlanten, vilket är enormt! Det är otroligt häftigt hur mycket Dreamhack har växt det senaste året och expansionen låter fler och fler människor i världen ta del av LAN och e-sport. En lite mindre positiv trend är att StarCraft har fått lämna plats för andra spel på Dreamhacks evenemang, men strategiduellerna återupptas denna helg i Austin! Dessutom blir det förstklassiga CS:GO-, Heroes- och Smash-matcher.
Mer info: CS:GOStarCraft 2Smash – Heroes
Stream


Skärmavbild 2016-05-02 kl. 10.46.30

Spelvecka på @kvinnohat

Instagramkontot @kvinnohat har på ett par år gått från att vara en satirisk samtidsobservatör till en maktplattform som låter alla sorters kvinnor komma till tals och belysa sina situationer för en enorm publik. Varje vecka får en ny kvinna kontroll över kontot och idag tillträdde IGN-skribenten Kajsa Lundqvist! Kajsa är en stencool brud som vurmar för både Dragon Age och jämställdhet, och jag ser mycket fram emot hennes vecka på kontot.


Hotline Bling i Wii-butiken

Den här mashupen är inte ny på något sätt, men jag älskar den så himla mycket. Drakes megahit Hotline Bling och Wii-butikens soundtrack passar otippat bra ihop och är en garanterad stämningshöjare. Måndagsågren, försvinn!