Detta är en viktig vecka, för i går fick jag äntligen avslöja ett av de projekt jag sysslat med på senaste tiden. Jag och mina nya vänner Niklas och Tommy har nämligen lanserat vår spelpodcast Speccat! Jag blev kontaktad av Niklas tidigare i vår eftersom han och Tommy länge varit sugna på att starta en podcast om spel. Min kunskap om e-sport kompletterade dem bra, så vi gjorde slag i saken och spelade in ett avsnitt. Det kändes grymt bra och nu får ni äntligen lyssna på resultatet.

speccat-01

Speccat kommer handla om våra upplevelser av spel, e-sport och allt runtomkring. I det första avnsittet snackar vi om svåra spel, e-sportskandaler och spekulerar lite kring Nintendos mystiska konsol NX. Du kan prenumerera på podden på iTunes, i din podcastapp, via RSS eller via vår Tumblr. Vår utgivningstakt kommer till en början vara två gånger i månaden, men förhoppningsvis kanske vi kan utöka den om intresset finns!

Hoppas ni gillar podden. Mycket nöje!