För den som besöker min blogg så har min frånvaro nog märkts av. Det beror på att jag under hösten hoppat på nya utmaningar. Det började med att jag såg en platsannons som verkade vara specialskriven för just mig. Det fortsatte med att jag sökte tjänsten, gick på intervjuer och gjorde arbetsprover. Nu är jag anställd hos den svenska spelutvecklaren Starbreeze Studios som Marketing Creative där jag arbetar med grafisk formgivning. Ett sjukt roligt jobb med massor av härliga kollegor!

Det betyder dock att jag inte har lika mycket tid över till annat som när jag frilansade, och därför har jag helt enkelt fått prioritera bort bloggen. Så jag skriver det här inlägget mest för att göra ett formellt avslut. Det har varit lärorikt och roligt att få skriva debattinlägg om spelvärlden och att få samla mina tankar runt spelen jag spelat. Jag har överväldigats av responsen jag fått och möjligheterna det har skapat. Jag har fått vara med i både radio och teve tack vare att mina inlägg spridits, för att ni som läst tyckt att jag haft något intressant att säga. Det har varit en ära. Blogginläggen kommer finnas kvar om ni vill läsa dem i efterhand.

Jag finns såklart kvar på andra ställen. Ni hittar mig på Twitter och Instagram, och vid ett fåtal tillfällen till och med på Twitch. Jag och min sambo kommer dela med oss av bitar ur vårt liv på Youtube, och mina tankar och synpunkter om spel kan ni fortfarande höra i vår spelpodcast Speccat.

Och med det säger jag adjö. Vi ses på internet!